Ce este sublimarea?

În fizicăsublimarea este fenomenul de trecere, prin încălzire, a unei substanțe din stare solidă, direct în stare de vapori (gazoasă), fără a mai trece prin starea lichidă.

Aceasta reactie este folosita la transferul termic de imagini pe diverse produse. In termeni simpli sublimarea este procedeul prin care cerneala de pe foaia de sublimare se transforma in gaz si prin presare ajunge in materialul imprimat (tricou, perna, cana etc)

Pentru ca sublimarea sa aiba loc in conditii bune trebuie respectati anumiti parametrii:

  1. Temperatura la care se face presarea sa fie cel putin 180 grade celsius
  2. Imprimarea sa se faca cu o cerneala speciala pentru sublimare
  3. Materialul care se vrea imprimat trebuie sa fie tratat pentru sublimare (la textile conditia este sa fie cel putin 50% material sintetic iar la ceramica sa fie tratat cu un coating special de sublimare )
  4. Culoarea materialului sa fie alba. Deoarece cerneala de sublimare nu are culoarea alb, aceasta trebuie sa fie data de suportul pe care se imprima. Se pot imprima si diverse textile colorate insa in acest caz culorile se combina intre ele.
De ce am nevoie pentru a incepe o afacere cu personalizari?
  1. o presa de transfer termic
  2. imprimanta cu cerneala de sublimare
  3. consumabile: hartie de transfer, banda adeziva termica
  4. produse sublimabilre: cani, tricouri, perne, puzzle, etc
  5. un calculator cu soft pentru editarea si printarea imaginilor
  6. un spatiu comercial sau un magazin online
Cat costa un kit complet pentru imprimarea prin sublimare

Puteti accesa categoria Aparatura de imprimare pentru diverse kituri

Clientii nostri finali,sunt agentiile de creatie si advertising si pe de alta parte firmele care activeaza sau care doresc sa-si deschida propria afacere in domeniul transferului termic.
Dotarile noastre tehnice si experienta acumulata ne permit sa realizam o gama variata de produse si servicii care pot acoperi integral nevoile de promovare ale unei companii,de asemenea sa dam solutia completa cu costurile cele mai mici pt inceperea afacerii
Cautam intotdeauna sa ne autodepasim, sa fim mereu in pas cu ce este nou intr-un domeniu aflat in permanenta modificare si evolutie.

Suntem importatori directi de prese termice tricouri,imprimante pentru sublimare, cerneluri de sublimare si blankuri sublimabile. Avem stocuri mari si preturi competitive. Va asteptam chiar si numai pt sfaturi..