Livrarea este gratuita pentru toate comenzile peste 500 lei +tva (se bifeaza optiunea “transport gratuit” in formularul de comanda)

Livrarea se face prin Nemo, Livrarea este gratuita doar in localitatile in care exista sedii ale curierului (fara kilometrii exteriori).Pentru localitatile cu km suplimentari se percepe o taxa suplimentara de 10 ron, indiferent de numarul de km

In cazul in care se doreste ridicarea coletului din sediul curieratului dintr-o alta localitate, plata produselor se face in avans pe baza facturii.

Plata se poate face ramburs (nerecomandat) la curier sau prin transfer bancar (recomandat)

Pentru cantitati mai mari la unele produse preturile pot fi negociate. In acest sens va rugam sa ne transmiteti o cerere pe mail sau folosind formularul de contact.

Comenzile se plaseaza direct pe site. Alternativ puteti folosi adresa de email office@sublimedia.ro sau telefonul 0726365255. Comenzile primite pana la ora 13 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa acesta ora se livreaza (depinde de numarul de comenzi din ziua respectiva) in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare.